Oct 17, 2009

Det stora sticknings-projektet påbörjat

Mitt första försök till stickning med flera färger. Det är inte perfekt, men man lär av sina misstag.

En baby-filt i enkelt rut-mönster.

Mössa och halsduk i solfjäder-stickning.

En mycket traditionell mössa.

Rosa volanger i mössa och halsduk.


De vita mössorna har redan beställts, men om någon vill ha de andra, hör av er! Jag fortsätter ännu mitt stora stick-projekt och tar gärna emot tips på vad folk brukar vilja ha för mössor / halsdukar / vantar / filtar etc etc.

2 comments:

Johanna o Hanna said...

Hej.

Vi undrar om du skulle vara intresserad av att sälja dina handgjorda saker, eller om du har några secondhand saker du vill sälja, på hantverksmarknaden.com? Vi skickar med lite information nedan och hoppas att vi hör av dig snart. Webshoppen beräknas öppna den 1 november om allt går enligt planerna.

Hur fungerar det att sälja på Hantverksmarknaden.com?

När köparen har gjort en beställning skickas ett mail ut till säljaren med information om köparen. Ex. Maja ska sälja stickade tröjor, hon skickar in all information vi behöver om hennes tröjor. Hon vill lägga upp 5 tröjor i olika färger i vår webbshop och får betala 10/upplagd vara, alltså 50 kr. Vi lägger upp hennes tröjor på Webbshoppen. När köparen beställer en tröja skickar vi information om köparen till Maja.

Vem ansvarar för att köpet går igenom?

När Maja har fått köparens information tar hon själv kontakt med denne för att göra upp om köpet. Därmed är det köparen och säljaren som ansvarar för huruvida pengar förs över och varans kvalité. Om vi får information om att en säljare eller köpare har på något sätt inte uppfyllt sin del av köpet kommer vi att ta bort säljaren eller inte låta köparen handla hos oss något mera! Som säljare skriver man under ett kontrakt där man lovar att den information som står om varan på webbshoppen ska vara sann. Du som säljare bestämmer själv vilket betalningssätt som passar bäst vid försäljning.

Kostnader

Ni som vill sälja på hantverksmarknaden.com kontaktar oss på info@hantverksmarknaden.com. Ni får då ett formulär att fylla i med den information vi behöver av er. Vi tar ut en kostnad på 10/vara vi lägger upp som ska betalas i samband med registreringen av era varor. Vi tar ut denna kostnad för att täcka våra utgifter som webbhotell, domännamn, reklam osv. För 10/vara får din vara ligga uppe på hantverksmarknaden.com i 1 år. Om du inte fått sålt din vara inom ett år skickar vi ut ett mail och du kan då välja att ta bort din vara eller för endast 10 kr låta den vara kvar under ett år till. Om du har gjort en större produktion av en vara, (ex. stickade tröjor i likadant garn, samma färg med samma detaljer men i olika storlekar) betalar du endast 10 kr för 2, 20 kr för 4 etc.

Maila oss om du tycker att detta verkar intressant så kommer vi att skicka mer utförlig information till dig.

Varma hälsningar

Hanna och Johanna

LuuuriS said...

Svar: Jo jag tänkte faktiskt på det, men de var i det här fallet lite panik att få ett par vantar för Patrik lånade mina vantar och tappade bort dem i Arken så de va on a mission jag for till H&M :) Men jag ska säga om jag behöver. Jag tänkte förresten laga ett inlägg om halsskyddet, jag kan säkert länka till din blogg då?

Hehe, bra business idé där i andra kommentaren :D

Laura
http://fashionportfolio.blogg.se