Sep 9, 2008

Ett tidigare projekt


Denna lilla påse var också någonting av det första jag gjorde på min symaskin. Den var meningen till leksaker eller annat att ta med när vi far hemifrån. Den användes nog en tid, men inte längre.

Den är gjord i velour, brun med rött hjärta på ena sidan och röd med brunt hjärta på andra sidan. Uppe går det en kanal med band som går att spänna. Bandet har tösens farbror gjort ;)
Dessa applikationer är gjorda helt enkelt tyg mot tyg, ingenting emellan som håller tygen på plats. Det var ganska jobbigt att sy, men det blev unika hjärtan av det hela ;)

Det syns nog att detta var det första jag gjorde. Jag ville bara testa satängsömmen, och här har jag ju egentligen fel färg på tråden, så det ser inte alltför bra ut.

1 comment:

rino said...

velour med applikationer var typ det första jag sydde också, vilket inte var nån bra idé. Svårt och sladdrigt som du skriver. Dom ser fina ut ändå, hjärtan kan som sagt se ut på olika sätt!
Med sån där som man stryker fast på båda sidor blir satängsömmen SÅ mycket bättre:-)

Du skrev på min blogg att du sett mumintyget, vilken affär såg du det på? Jag undrar eftersom flera frågat var jag fått tag på det och det kan vara kul att veta om det finns nånannanstans också.